El proper dia 6 de gener, a les 18 hores,  l‘U.E. Cornellà rebrà un dels principals equips de la Primera Divisió de futbol, l’Athletic de Madrid. El regal del dia de Reis queda però una mica aigualit pel fet que el públic no podrà accedir al camp a causa de les restriccions derivades de la pandèmia.

El Cornellà es va classificar per a aquesta segona ronda de la Copa del Rei després d’eliminar al Marino de Tenerife, en un partit jugat la setmana passada a les Canàries, i que va acabar de matinada, per culpa de que l’avió que transportava l’utillatge de l’equip del Baix Llobregat va arribar amb retard.

El Cornellà, que forma part del Subgrup A de la Segona Divisió B, Grup 3, de futbol, no arriba en el millor moment a l’enfrontament després d’haver perdut aquest passat diumenge al seu camp amb el Barça B per 0 a 1. Ara ocupa el setè lloc de la classificació. En canvi, l’Athletic de Madrid és líder de la Primera Divisió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here