La pilot de Corbera de Llobregat va finalitzar la setmana passada el seu onzè Dakar

Aquest Dakar es presentava com el més complicat degut a la malaltia de Lyme que pateix

Laia Sanz va completar el seu 11è Dakar en el que per vuitena vegada acaba entre els 20 primers. Aquesta edició d’enguany, suposava per Sanz una dificultat afegida ja que no s’havia quasi pogut preparar físicament degut a la malaltia de Lyme, una infecció originada per una picada de garrapata que l’ha obligat a medicar-se els últims quatre mesos i també durant la competicó.

La pilot de KH7, que ha corregut damunt d’una GasGas RC 450F, va decidir, malgrat les circumstàncies tornar al desert. Tot i començar amb un ritme més lent a la primera etapa, en pocs dies ja s’havia recuperat. La segona setmana, a més dels antibiòtics que havia de rebre cada nit, se li va sumar una tendinitis a la mà dreta, degut a la inactivitat i a una antigua lesió de l’anterior Dakar. Això va retrasar-la algunes posicions, però tot i així va apretar al final per acabar en una 17a posició final.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here