Durant un mes, la ciutadania de Sant Joan Despí ha pogut fer les seves aportacions a la proposta del Pla d’Actuació Municipal 2020-2023mitjançant un procés de participació impulsat per l’Ajuntament. Les aportacions, valoracions i propostes de la ciutadania s’han recollit a través de la plataforma decidim-sjdespi.diba.cat.

Durant aquest procés, s’han recollit un total de 28 propostes d’accions, en àmbits tan diversos com la mobilitat, els residus, la sostenibilitat, l’espai públic, l’habitatge, el patrimoni, el comerç, els equipaments o els serveis.

El procés participatiu també ha permès a la ciutadania fer valoracions de les accions, tant de les incloses al document del PAM com de les proposades per la ciutadania. En total, s’han recollit 544 suports a les diferents accions.

Un cop finalitzat el procés de participació ciutadana, l’Ajuntament farà una valoració de totes les aportacions rebudes per a la seva inclusió en el document final del Pla d’Actuació Municipal 2020-2023, que serà fruit del treball conjunt i col·laboratiu.

El Pla d’Actuació Municipal és el document que recull els compromisos que s’impulsaran al llarg del present mandat i les actuacions que es consideren estratègiques per a la ciutat. Els eixos del pla s’inspiren en l’horitzó que es va definir al procés participatiu Sant Joan Despí 2025 –realitzat l’any 2014- i incorporen els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides i les actuacions del Pla Reiniciem Sant Joan Despí.

Font: Aj. Sant Joan Despí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here