L’exposició “Feminista havies de ser” es trasllada del Palau Robert de Barcelona, després d’una grandíssima acollida per part del públic i arriba al Castell de Cornellà.

Una de les exposicions que ha tingut més èxit al Palau Robert arriba a Cornellà. L’exposició que porta per títol “Feminsta havies de ser” vol posar de manifest la situació de discriminació sistemàtica de les dones, més de la meitat de la població mundial, només pel fet de ser-ho.

En els diferents espais es mostren situacions concretes i injustes per a les dones com ara l’escletxa salarial, l’escassa presència en llocs de lideratge, l’assetjament sexual, la manca de polítiques de conciliació laboral, la banalització de la salut femenina, l’absència de veus de dones qualificades als mitjans de comunicació, l’assumpció de la majoria de tasques domèstiques i de cures i el menyspreu cap a un moviment de defensa dels drets humans.

L’organitza la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i la seva comissàri és Natza Farré.

Es podrà visitar al Castell de Cornellà, diumenges de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here