Al mes de febrer començarà una nova fase de les obres que afectarà un tram del carrer de Martí i Julià

Continuen els treballs de remodelació del nucli urbà antic per a convertir-lo en una zona per a vianants. Al mes de febrer s’iniciarà una nova fase del projecte que afectarà el tram del carrer de Martí i Julià comprès entre els números 27 i 43 de la mateixa via. Es preveu que aquests treballs tinguin una durada aproximada de tres mesos.

Recordem que el projecte, que s’està desenvolupant en diferents fases, transformarà tot el nucli antic de Pallejà en una zona d’ús exclusiu o parcial per a vianants. Les obres permetran anivellar la calçada dels diferents carrers, augmentar la superfície destinada als vianants i reduir l’ús del vehicle amb motor en els desplaçaments interns pel municipi. Així mateix, suposarà una millora de l’enllumenat públic, de l’accés amb vehicle al Centre d’Atenció Primària, i de l’itinerari escolar per accedir a l’escola Jacint Verdaguer. El projecte permetrà guanyar espais públics de qualitat i dinamitzar l’activitat comercial a la zona.

Recordem que el projecte està finançat amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i amb recursos propis de l’Ajuntament de Pallejà.

Font: Aj. Olesa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here