En Comú Podem del Baix Llobregat va presentar ahir la candidatura als comicis del proper 14 de febrer, al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, amb l’Alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz, com a amfitriona

L’alcaldessa de la capital de la comarca, Lídia Muñoz, va donar la benvinguda als membres de la candidatura i va destacar que “al Baix Llobregat tenim identitat pròpia, no som perifèria de res ni de ningú. Som una comarca treballadora i reivindicativa, de la que és un orgull de formar-ne part”. Amb 14 candidates i candidats al Parlament procedents del Baix Llobregat es demostra, segons Muñoz, que “per a En Comú Podem el territori del Baix Llobregat és clau”.

El diputat al Parlament Lucas Ferro, veí de Molins de Rei, va agafar el relleu i va explicar que aquestes eleccions són “molt importants per a Catalunya ja que són fonamentals per saber quina serà la sortida que donem a la crisi que patim”. Ferro, diputat des de 2018, repeteix i ocupa el 4rt lloc a la llista per a la circumscripció de Barcelona. Per a Ferro, la ciutadania “encara està pagant la manca d’inversió en energies renovables, la manca de residències dignes per a la gent gran i les retallades que van començar el 2010”.

Alba Martínez, també candidata i Tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi, va atorgar un valor extraordinari al municipalisme i el va descriure com “el primer front de lluita contra la pandèmia”, ja que per a la candidata de Sant Boi, “els ajuntaments han estat capaços de gestionar la situació malgrat que tenen molt poques competències per fer-ho i, sobretot, han demostrat voluntat de consens”. També va valorar les eleccions del 14 de febrer com una oportunitat de canvi i “una ocasió d’or per poder desfer-nos del desgovern que ha regnat a la Generalitat de Catalunya, en mans de JxCat i ERC, i aconseguir un govern a l’alçada de les circumstàncies i de les necessitats de la ciutadania”, va sentenciar.

Va tancar l’acte Arnau Funes, veí de Cornellà, ciutat de la que va ser regidor de Serveis Socials. Funes va cridar a la participació el proper 14F per correu o presencialment, ja que “és molt important en aquestes eleccions que el Baix Llobregat faci sentir la seva veu” després que segons el candidat cornellanenc, el Govern actual “ha tornat a confirmar que la Generalitat té una gran capacitat per oblidar-se de comarques com la nostra. Ho diem ben clar: el Baix Llobregat no és el pati del darrere de Barcelona”. Necessitem que “el Baix Llobregat torni a ser un motor econòmic i apostar per l’economia verda i productiva” per revertir la precarietat laboral i per tornar a tenir uns “serveis públics de primera” que abarquin totes les etapes de la vida “des de les escoles bressol fins a les residències per a la gent gran”.

En Comú Podem, que concorre a les eleccions amb Jéssica Albiach com a cap de llista per Barcelona, també va donar el tret de sortida a la campanya electoral en un acte emès per Youtube seguint l’estratègia de fer una campanya segura i 100% online, on també hi van participar Rosa Lluch, la cap de llista per la demarcació de Girona, i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here