Quan s’estaven dirigint a un servei urgent, segons sembla per tal de posar fre a una baralla, un vehicle de la Policia Local del Prat de Llobregat va topar aquest dissabte cap a les 18’30 hores, amb un altre cotxe a la cruïlla dels carrers Lleida i La Bunyola. El vehicle anava amb els senyals d’emergència activats. L’accident va provocar danys materials al vehicle policial i va fer caure un fanal del carrer.

Tres agents van resultar ferits greus. Un d’ells va ser excarcerat pels Bombers del cotxe patrulla on havia quedat atrapat. Segons diverses informacions, els Policies varen ser  traslladats a l’Hospital Clínic, al de Bellvitge i al de la Vall d’Hebron. El conductor de l’altre vehicle, amb estat menys greu, va ser atès a l’Hospital de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here