La Regidoria d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament de Collbató ha programat una sèrie d’actes en commemoració de la celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març.

Dilluns, 8 de març, a les 18 hores, davant del Casal de Cultura, tindrà lloc la presentació de “Passat, present i futur de les dones de Collbató”, un recull de fotografies de diferents generacions de dones de Collbató, de la mà d’Objectivament. Per inscripció prèvia, pots enviar un correu electrònic a clbt.igualtatlgtbi@collbato.cat indicant nom, cognoms i telèfon, o presencialment, al Casal de Cultura.

Dissabte, 13 de març, a les 20 hores, al Casinet s’oferirà l’espectacle Improshow Barcelona, històries improvisades protagonitzades per dones. Les entrades estaran disponibles a partir del 3 de març al Casal de Cultura. L’aforament està limitat i no es permetrà l’accés sense entrada, segons la normativa sanitària de prevenció de la COVID-19.

A més, les escoles de primària realitzaran tallers on es tractaran temes com la coeducació, l’amor romàntic, els estereotips de gènere, la violència masclista, l’educació per la salut, entre altres.

Finalment, el diumenge, 25 d’abril, tindrà lloc la Caminada de Sta. Jordina, dedicada a les dones. Informarem quan s’apropi la data.

Font: Aj. Collbató

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here