Aitana Ocaña va resultar la gran triomfadora dels Premis Goya 2021. No estava nominada a cap guardó, però la seva presència a la nit de cinema espanyol va ser la que més expectació va generar al Teatre Soho CaixaBank de Màlaga. Primer va acaparar tots els flaixos a la catifa vermella amb el seu espectacular Versace, i més tard, va brillar durant la gala amb la seva versió de “Happy days are here again”, de Barbra Streisand. Un clàssic de 1929 que la cantant va interpretar a petició d’Antonio Banderas.

Amb una posada en escena plena de malenconia, la de Sant Climent va traslladar els i les espectadores de la gala, a la Nova York dels anys 60, per enviar un missatge d’esperança; recordant que aviat deixarem enrere aquests temps tan tristos a causa de la pandèmia i tornaran els dies feliços. “Happy days are here again”, composada per Milton Ager i amb lletra de Jack Yellen, va ser inclosa a la banda sonora de la pel·lícula “Chasing Rainbows” (1930) i utilitzada en la campanya presidencial de Franklin D. Roosevelt, el 1932.

Només han passat tres anys des que la jove baixllobregatina sortís de l’Acadèmia d’Operación Triunfo, en una edició marcada per l’aparició de diversos concursants de la nostra comarca com Alfred (El Prat) o Nerea (Gavà). Ara, convertida en una de les sensacions del panorama musical espanyol, la climentona va protagonitzar una actuació enlluernadora en la 35a edició dels guardons, presentada per l’actor malagueny i Maria Casado.

“M’he sentit tan feliç. Gràcies de tot cor per aquesta oportunitat tan bonica a Antonio Banderas, María Casado i l’Acadèmia de Cinema. I gràcies a Mans Concept per aquest vestit tan meravellós” va escriure Aitana a les seves xarxes socials després de l’actuació (@aitanax).

A més d’Aitana, Vanesa Martín, Diana Navarro i Nathy Peluso vam ser les encarregades de posar la música a la cerimònia acompanyades per l’orquestra simfònica de Màlaga. Elles van ser de les poques que van poder trepitjar l’escenari de teatre, ja que aquest any l’Acadèmia va decidir entregar els premis de manera telemàtica per reduir l’aforament al recinte, com a mesura contra el coronavirus.

Font: RTVE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here