Des del 15 de març i fins al 18 d’abril es podrà veure en diversos punts del municipi la intervenció a l’espai públic del projecte EXPRESSA, una iniciativa de Carme Malaret que explora com ens hem comunicat en el confinament i proposa fer públiques, tant online com a través d’intervencions a l’espai urbà, narratives emeses en temps de pandèmia. a intervenció a l’espai públic es pot veure als següents punts del municipi: al Mercat Municipal, al Parc del Canigó, a les Basses de Sant Pere, a l’avinguda Indústria, al carrer Rosa de Luxemburg i a la plaça Maragall.

D’altra banda, l’Espai de Lliure Creació Carme Malaret acollirà una mostra del projecte EXPRESSA, que s’inaugurarà dijous, a les 19.30 h, i es podrà veure a l’Espai de Lliure Creació Carme Malaret en el següent horari: divendres, de 19 a 20h, dissabte, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i diumenge, de 12 a 14 h.

Les xarxes socials del projecte EXPRESSA han publicat un total de 106 textos escrits entre el 13 de març i el 21 de juny de 2020, que ara es mostren al carrer en un clam per recuperar l’espai públic. El mes novembre de 2020 el projecte EXPRESSA va guanyar la beca SOS Cultura de la Fundació Carulla.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here