Judici a l’Audiència de Barcelona. El fets van tenir lloc a Cornellà entre el 24 i el 25 de març de 2017. Un home està acusat d’haver violat una menor de 17 anys, després d’haver-li proporcionat begudes alcohòliques dins una discoteca de Cornellà de Llobregat. La va deixar inconscient, la va portar al seu cotxe  i la va abandonar al carrer després de violar-la.

A l’acusat se l’imputa un delicte d’abús sexual amb penetració per la qual cosa es sol·licita una pena de presó de deu anys. La Fiscalia demana també que l’acusat aboni 25.245 euros a la víctima per lesions físiques i danys morals i que no es pugui apropar a menys de 1.000 metres de la noia ni  comunicar-se amb ella per un període superior en deu anys a la pena que finalment se l’imposi.

Segons la Fiscalia, l’acusat, que llavors tenia 31 anys d’edat, es va aprofitar de que la noia es trobava inconscient per l’efecte de l’alcohol. La noia va patir, a més, lesions i hematomes per tot el cos i va haver de ser traslladada en ambulància a un hospital

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here