L’oferta familiar vindrà de la mà d’Els SuperHerois el proper diumenge, 21 de març

Abel Folk dirigeix a Cayetana Guillén Cuervo i a Ayoub El Hilali en Puertas Abiertas, teatre compromès que reflexiona sobre la por, la violència i els prejudicis, però també sobre l’empatia i la capacitat d’entesa amb text de la periodista Emma Riverola que s’estrena com a dramaturga.

La cita serà dissabte, 20 de març a les 20h a L’Auditori de Cornellà. La trama situa al’espectador en París en un moment de caos a causa de l’esclat de diverses bombes que han provocat desenes de morts. Davant el col·lapse, veïns del centre de la ciutat conviden a casa seva els que han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obre la porta, es troba a un jove que l’enfronta als seus prejudicis obrint una finestra a les seves pors més personals. En paraules del seu director, Portes Obertes parla d’un dels grans conflictes, el terrorisme islamista. És un conflicte que coneixem de prop, que hem patit, sobre el qual hem llegit, del qual tenim opinió. Possiblement algunes de les nostres opinions estan fonamentades en tòpics i prejudicis. Aquesta obra posa en qüesti. aquests tòpics i prejudicis, en un diàleg entre dues persones, membres de les dues comunitats enfrontades.

Es narra una situació carregada de tensió i, en conseqü.ncia, d’emoció. La història incita al debat per què segurament, els girs argumentals toparan amb les opinions que molts espectadors tinguin d’aquest tema. Puertas Abiertas tracta de la por però també d’amor, d’esperança i de confiança en l’espècie humana en una obra difícil d’etiquetar: tragèdia, drama filosòfic, drama romàntic, toc de comèdia…?

Encara queden entrades anticipades i al web www.auditoricornella.com es troba informació sobre com aconseguir un 20% de descompte sobre el preu de l’entrada.

Diversió assegurada per a la matinal de diumenge amb Els SuperHerois

L’endemà, diumenge 21 de març a les 12 del migdia serà el moment dels més petits per gaudir de la companyia Pop per Xics. Els SuperHerois són un grup d’animació musical modern i actual que en els últims quatre anys s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. Temes propis i un nou disc dirigit per David Rosell amb la finalitat d’ensenyar als més petits valors i actituds d’una forma educativa i divertida.

Els Superherois es trobaran amb un enigmàtic personatge que els acompanyarà didàcticament en la recerca d’uns súper poders morals. A mesura que avança l’espectacle, el nostre personatge anirà evolucionant fins a convertir-se en un Superheroi “atípic”.

Queden poques entrades per a la venda anticipada. Els menors amb el Canet del Club Súper3 tenen entrada gratuïta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here