S’apropa Setmana Santa i això implica que les representacions de La Passió a la comarca del Baix Llobregat son a tocar.

La Passió d’Esparreguera es podrà veure al Teatre de la Passió en les dates següents: 27 de març a les 19 hores; a l’abril, el 2 a les 19 hores, l’11 a les 11 del matí, el 17 a les 19 hores i el 25 a les 11 del matí; finalment, al maig, el dia 1 a les 11 hores. El preu de l’entrada és de 18 euros però hi ha rebaixes per a joves i majors de 65 anys. Està dirigida per Vicky Arévalo i la durada s’ha vist reduïda a una hora i quaranta-cinc minuts.

La Passió d’Olesa de Montserrat es representarà els dies 2, 11 i 18 d’abril al Teatre de La Passió. Començarà a les 18’30 hores i s’ha adaptat a una durada d’una hora i 15 minuts. El preu de les entrades és també de 18 euros amb descomptes per a adolescents i majors de 65 anys; també hi ha preus especials per a grups. Les representacions es podran seguir per streaming.

L’any passat la pandèmia va obligar a suspendre les representacions. Es reprenen aquest 2021 amb noves mesures de seguretat adaptades als protocols del covid-19.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here