El Fòrum Social del Baix Llobregat i la Plataforma en defensa de la sanitat publica convoquen el proper dimecres 24 a les 18 hores una concentració davant l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

El lema de la mobilització és “Per una sanitat pública, universal i amb recursos”. La pandèmia ha posat en evidència les mancances del sistema de sanitat pública després de les retallades practicades pel govern de la Generalitat els darrers anys. L’esforç dels i les professionals de la sanitat ha hagut de suplir les deficiències de gestió i recursos en uns moments molt difícils per a la societat en general, i pel Baix Llobregat en particular. Ara es vol que els aplaudiments dedicats al personal sanitari cada dia a les vuit del vespre des de finestres i balcons durant l’estat d’alarma no quedin oblidats. L’objectiu és forçar al proper govern de la Generalitat a invertir els recursos que la sanitat pública necessita.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here