El Club de Lectura COCOS ha organitzat pel proper dia 25, dijous, a les 18 hores, la presentació del llibre de Jordi Amat “El fill del xofer”. Tindrà lloc a la Sala d’actes del local de CCOO del Baix Llobregat, a la carretera d’Esplugues 68, de Cornellà.

L’acte, que comptarà amb la intervenció de l’autor, serà presencial prèvia inscripció al correu bllapag@ccoo.cat i també es podrà seguir pel canal de youtube de CCOO BLLAPAG.

El llibre és un dels èxits de vendes de la temporada. El seu autor, Jordi Amat, és filòleg i escriptor; ha publicat, entre d’altres obres, la biografia de Josep Benet, “Com una pàtria”, i col·labora habitualment amb articles d’opinió a La Vanguardia.

“El fill del xofer”, publicat per Edicions 62, porta per subtítol “Els fils secrets del poder: ascens i caiguda d’Alfons Quintà”. Seguint la vida tèrbola de qui fou el primer director de TV3 en l’època de Jordi Pujol, l’autor analitza la societat catalana dels darrers temps a través dels contactes del protagonista amb personatges destacats com Josep Pla, de qui el pare de Quintà era xofer, o Jaume Vicens Vives. Un llibre en el que, seguint el tòpic, la realitat supera la ficció i posa a la classe dominant catalana davant del mirall.

Font: CCOO

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here