L’equipament registra una mitjana d’assistència del 71,3%, per sobre del percentatge mig d’ocupació de les sales del Circuit de la Xarxa d’Espais Escèniques abans de la pandèmia 

A L’Auditori de Cornellà s’ha fet una sèrie aposta per mantenir una oferta cultural de qualitat en totes les seves expressions, tot i la situació que ha determinat la pandèmia i de les restriccions imposades amb l’objectiu de frenar la propagació de la Covid-19. Les mesures adoptades han representant un esforç econòmic i logístic adreçat a recuperar la confiança de l’espectador garantint la seva seguretat amb la posada en marxa d’un estricte protocol de protecció. Aquest esforç s’ha traduït en bones xifres. Malgrat el cessament d’activitat durant algun temps i la reobertura amb el 50% d’aforament permès, L’Auditori registra en el primer trimestre de l’any 2021 una mitjana d’assistència del 71,3%, quedant per damunt del percentatge mig d’ocupació de les sales del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics municipals durant l’any 2019, any previ a la situació de pandèmia i que va xifrar-se en un 65,9%, lògicament en aquest cas amb el 100% d’ocupació. 

L’Auditori s’ha adaptat a les circumstàncies complint totes les mesures de seguretat: diferents accessos per l’entrada i sortida de públic, higiene i prevenció, s’han habilitat circuits de mobilitat per a l’espectador un cop dins de l’equipament, incorporació d’un sistema d’ionització bipolar de l’aire que facilita la seva renovació en l’interior, etc. El públic ha agraït les mesures i en les enquestes realitzades es detecta un alt grau de satisfacció que es tradueix en les bones xifres d’assistència i de venda d’entrades. 

Dia Mundial del Teatre: 20% de descompte en les obres de teatre de 2021 

L’Auditori vol continuar premiant al seu públic per la confiança donada i aprofitar per commemorar el Dia Mundial del Teatre que se celebra el 27 de març. Aquesta setmana es poden adquirir les entrades a totes les obres programades per aquest any amb un 20% de descompte entrant a www.auditoricornella.com i posant el codi TELO21 en el moment d’efectuar la compra. 

Les obres ofertades són Cobertura amb Clara Segura i Bruno Oro que es representarà a L’Auditori el proper 11 d’abril, Els Ocells de la Cia. Calòrica que tindrà lloc el 26 de setembre, La Habitación de María, protagonitzada per Concha Velasco el proper 13 de novembre i El hechizo del Lazarillo (Lazarillo de Tormes) amb Rafael Àlvarez, El Brujo, el proper 21 de novembre. 

La commemoració del Dia Mundial del Teatre es remunta a principis dels anys seixanta i va ser creat per l’Institut Internacional de Teatre de la Unesco amb l’objectiu de donar a conèixer el significat d’aquest art per a la cultura a nivell mundial. Molts experts han relacionat el fet d’anar al teatre com un acte beneficiós per a l’ésser humà desenvolupament empatia i estimulant aspectes com la felicitat i el benestar. És una diada important pels teatres que es sumen a l’organització d’esdeveniments commemoratius a nivell mundial. El fet més important és la circulació del Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre a través del qual, cada any, una figura de talla mundial comparteix les seves reflexions sobre l’art del Teatre. 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here