Ahir al Palau Sant Jordi va semblar que la normalitat fos una mica més a prop. 

5.000 persones sense distància social van assistir al concert dels baixllobregatins Love of Lesbian. 

El Palau Sant Jordi va acollir el primer concert multitudinari des de l’inici de la pandèmia, fa més d’un any amb els baixllobregatins Love of Lesbian com a protagonistes. Els 5.000 assistents abans de poder accedir al recinte van realitzar-se un test d’antígens ràpid (TAR). Únicament sis d’aquestes 5.000 persones van donar positiu i no han pogut entrar al recinte. Les proves van realitzar-se el matí d’ahir a l’Apolo, Razzmatazz i Luz de Gas de les 9:00 del matí fins a les 16:00 de la tarda.

Una de les coses més importants del concert pilot era que no havia de mantenir-se la distància social que s’havia imposat a tots els altres concerts que s’havien celebrat i es van celebrant actualment, on, tothom separat per bombolles gaudeix dels concerts asseguts a la cadira. Als asssistents al Palau Sant Jordi, se’ls ha pres la temperatura a l’entrada i se’ls ha repartit una mascareta FFPP2. A continuació, han pogut accedir a la pista del Palau on han pogut gaudir de Love of Lesbian de peu i sense distància de seguretat.

El recinte estava equipat amb molts dispensadors de gel hidroalcohòlic i els accessos al servei de bar i als lavabos estaven diferenciats per grups.

Aquest concert dels baixllobregatins Love of Lesbian forma part de la iniciativa “Festivals per la Cultura Segura” on hi participen els directors i directores dels festivals més importants de Catalunya i s’entén com una prova de foc de cara, sobretot, a l’estiu.

La banda liderada pel baixllobregatí Santi Balmes porta més de 20 anys sobre els escenaris, però aquest ha estat un dels concerts més importants. Han aprofitat per tocar en directe el seu últim disc, V.E.H.N (Viaje Épico Hacia la Nada) i també han recuperat les seves  cançons més emblemàtiques.

Imatge: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here