● La comarca ofereix més de 50 propostes d’activitats per a descobrir, gaudir i tastar el territori

Una oferta turística molt variada per passar una Setmana Santa a prop de casa, gaudint de la natura, practicant esport, assistint a espectacles singulars, descobrint el patrimoni cultural o tastant la gastronomia del Baix Llobregat

Entre les propostes, un any més, cal destacar el protagonisme de les Passions d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat

Totes les activitats es duran a terme seguint els protocols COVID19 i les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries

Aquesta Setmana Santa, tens l’oportunitat de gaudir de més de 50 propostes turístiques a un salt de Barcelona. Cultura, espectacles, natura, platja, esport, gastronomia… I tot això, al Baix Llobregat.

Un any més, la comarca també convida a “apassionar-nos” assistint a les representacions imprescindibles aquests dies, com són la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d’Esparreguera, declarades Festa d’Interès Turístic Nacional. Enguany, les funcions s’han adaptat a la nova situació fent complint totes les normes i els protocols COVID19. Mesures, però, que no minvaran ni la qualitat ni l’espectacle.

Experiències i sortides per a gaudir en família, en parella o amb amics

Però, a més a més dels plats forts de la temporada, els visitants de la comarca podran gaudir d’un gran ventall de propostes com ara connectar amb la natura i el vi des de l’art a Sant Esteve Sesrovires, visitar la Cripta Gaudí i al Colònia Güell, descobrir els Espais Naturals del Delta del Llobregat, o recórrer l’única Via Ferrada de la Muntanya de Montserrat -només per a valents i valentes ben entrenades- per la canal de les dames i gaudir d’unes vistes immillorables de la comarca. Aquestes són només algunes de les moltes activitats que es podran fer aquests dies festius a un salt de Barcelona.

Tot això, “amanit” amb una bona taula i un bon descans. Perquè els restaurants i allotjaments del Baix Llobregat ofereixen atractives propostes per tastar la cuina de la comarca i/o descansar. Aquests dies, també podrem gaudir de tallers familiars per aprendre a fer figures i ous de Pasqua; fent un brunch, un esmorzar de pagès o un berenar al celler Ca n’Estella; o visitant la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat, entre altres propostes.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s’impulsa aquesta nova campanya garantint el turisme segur i adaptat a les recomanacions sanitàries.

Totes les activitats per aquesta Setmana Santa es poden consultar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, des d’on també es poden comprar les entrades de les experiències.

Aquesta nova campanya turística que promociona els atractius del Baix Llobregat, té l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here