Els regidors i les regidores de l’Ajuntament de Collbató han signat una declaració institucional conjunta pel manteniment dels serveis de distribució de Correos a la població.

En la declaració s’explica que l’Ajuntament ha estat informat de la possibilitat que en un futur la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos, SA no necessiti l’actual local i de què demanin a l’Ajuntament la cessió d’un espai per poder atendre la població.

Els i les signants reclamen a Correos que faci marxa enrere de qualsevol decisió que impliqui el trasllat del servei de distribució, per evitar perjudicis irreversibles a la població, als seus serveis essencials i a les empreses”.

En la mateixa comunicació, s’indica que “reconsiderin canviar de local i que s’augmentin els horaris d’atenció al públic”.

Els i les signants també es posen “a disposició de les treballadores i treballadors de l’Oficina de Correus de Collbató i de les organitzacions sindicals comarcals” per donar suport a les seves reivindicacions de cara a impedir el tancament del servei al municipi.

Pots veure la declaració institucional completa en el document adjunt.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here