Sota el concepte creatiu [RE] START YOUR LIFE i amb l’objectiu d’emocionar al visitant amb una “explosió de color”, positivisme i energia, Viladecans The Style Outlets contínua promovent l’art contemporani posant en contacte als artistes amb el gran públic i transformant el centre en una “galeria d’art”. 

 The Style Outlets ha llançat una iniciativa en tots els seus centres per a recolzar i promoure el talent de joves artistes locals. Sota l’eslògan [RE] START YOUR LIFE, The Style Outlets comença la primavera amb l’objectiu de contagiar de positivisme als seus consumidors a través de l’art. Després d’una selecció transversal de diferents estils, Núria Toll és la jove artista triada per a expressar i interpretar, amb la seva personalitat i creacions úniques inspirades en la naturalesa, la primavera a Viladecans The Style Outlets amb un enfocament d’optimisme i alegria. 

NEINVER, companyia propietària i gestora de The Style Outlets, ha volgut apadrinar a una selecció de talents locals contemporanis -sota el concepte d’artistes “REsidents”- fent-los protagonistes del desenvolupament d’una nova “onada d’optimisme” perquè, a través de dissenys i obres exclusives, creïn experiències úniques en els seus centres outlets. La iniciativa, que es desenvoluparà en 6 països (Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Polònia i Holanda) durant els mesos d’abril i maig, té un doble objectiu: d’una banda, donar suport a l’art local creant oportunitats per a 11 joves talents i per un altre, emocionar al consumidor a través d’una explosió d’optimisme, color i energia. 

Així, Viladecans The Style Outlets es converteix en el perfecte aparador per a acostar l’art al gran públic permetent gaudir del talent de la dissenyadora, il·lustradora i muralista de Barcelona @nuriatoll. La naturalesa més salvatge, però també la més delicada, representada per la flora i la fauna autòctones del Baix Llobregat, així com les palmeres tant característiques del patrimoni natural de Barcelona i del propi centre outlet, protagonitza les seves creacions que envaeixen físicament i digitalment els espais del centre amb dissenys exclusius, instal·lacions artístiques, live-paintings entre altres. Les línies rectes i les formes geomètriques, amb el petit toc naïf de la seva obra, crearan espais naturals molt connectats amb la condició de centre a l’aire lliure d’estil mediterrani de Viladecans The Style Outlets. L’art urbà de la creadora inunda els carrers i els aparadors de Viladecans The Style Outlets en una celebració de la primavera, de la volta del color, de la il·lusió per tornar a començar i de l’esperit positiu com a guia vital. 

Segons comenta la Núria Toll, “Des del primer moment el que més em va agradar va ser la idea d’acostar l’art a un espai tan quotidià com és un centre comercial. M’encanta ser part d’aquesta iniciativa que comença pel suport a l’art i continuarà amb activitats que repercuteixen positivament en la nostra comunitat, i promouen la sostenibilitat i el respecte al medi ambient. La naturalesa ens cuida i ens envolta, és el moment de començar a fer el mateix per ella. Gràcies a aquesta explosió de color i energia, estic segura que tot el públic que visiti aquest centre a l’aire lliure podrà sentir una aportació extra d’optimisme i de llum, tan necessaris en aquests moments”. 

Compromís amb l’art i la cultura local 

Des de la inauguració de Viladecans The Style Outlets, fa cinc anys, el suport del centre a les iniciatives artístiques i culturals de la zona ha estat constant. 

Com a resultat d’un concurs d’idees entre artistes catalans, el centre a l’aire lliure compta des d’octubre de 2016 amb l’escultura permanent de Mayte Vieta Dos mundos”, que representa la visió d’una cua de balena submergint-se. L’escultura, inspirada en la naturalesa i realitzada en bronze i acer inoxidable, es va plantejar com un símbol de la situació del centre outlet tan pròxima a la mar. 

Al llarg de l’últim lustre, Viladecans The Style Outlets ha col·laborat amb el centre d’arts escèniques Atrium Viladecans i ha cedit les seves instal·lacions per a albergar les exposicions fotogràfiques d’artistes locals com Marta Arañó o Pedro Senz. També va allotjar la imponent cistella artística de l’agricultor local Rafael Calvet, una obra, feta amb diferents llavors vegetals i inspirada en la mesquita russa Qol Šärif, que va iniciar en l’outlet de Barcelona una exposició itinerant per diferents punts de Catalunya. 

Amb el compromís de donar a conèixer la variada oferta cultural de la zona entre els seus visitants, el centre també ha acollit mostres de la Fira Medieval de Viladecans i de la fira “Teatre al carrer” o, fins i tot, una actuació castellera amb motiu del rodatge per al programa Selfie Queen, de la televisió xinesa Guangxi TV, entre altres iniciatives. 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here