El passat mes de març la Junta directiva de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet va escollir com a president de l’entitat Joan Soler, que ja ocupava el càrrec des del juny de 2018.

L’empresari de Soler i Sauret ha anunciat que continuarà treballant en la “dinamització del teixit productiu de la comarca”. També ha afirmat que vol estimular la col·laboració amb les institucions del Baix Llobregat i l’Hospitalet per “millorar la competitivitat empresarial en benefici de l’economia local”.

La delegació de PIMEC al Baix Llobregat i l’Hospitalet va ser inaugurada l’any 2001, tot i que tenia com antecedent l’antiga patronal SEFES que havia actuat durant més de trenta anys. L’objectiu de PIMEC és defensar els interessos de les petites i mitjanes empreses i dels autònoms a la comarca.

L’empresari santfeliuenc Joan Soler ha destacat sempre per la seva implicació en la realitat comarcal. Col·labora habitualment amb el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i va treballar a fons dins el Congrés El Baix Llobregat a Debat celebrat fa uns anys. És conseller delgat de l’empresa de transports Soler i Sauret, S.A. des d’on aposta per una mobilitat sostenible i segura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here