Aquesta setmana ha començat una campanya d’universalització dels Serveis Socials, amb l’objectiu de donar a conèixer prop de 60 ajuts, prestacions i serveis a què té dret la ciutadania de Sant Just Desvern.

La campanya de comunicació, impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha comptat amb la participació de veïnes i veïns del municipi referents en diversos àmbits.

Sota el lema “L’Ajuntament t’acompanya”, la campanya té com a eix central el nou web santjust.cat/serveissocials, a través del qual es poden consultar els ajuts i les prestacions dividits en els àmbits 60 i més, Dependència, Famílies i Habitatge.

D’altra banda, el Butlletí d’abril inclou informació sobre els Serveis Socials que s’ofereixen o es gestionen des de l’Ajuntament, així com els canals de contacte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here