Avui dimarts 13 d’abril a les 18’30 hores la plataforma zoom ens permetrà seguir la presentació del llibre “Descobrir el Canal de la Infanta. Set itineraris per la seva xarxa”. L’acte ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i té la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei.

La publicació del Centre d’Estudis vol “contribuir a un major coneixement d’aquesta infraestructura de regadiu que ha estat de vital importància per al desenvolupament del Baix Llobregat”.  Els set itineraris han estat confeccionats per Joan Bonich, Clara Bargalló, Ireneu Castillo, Ignasi Doñate, Esther Hachuel, Roger Lloret i Gemma Tribó, sota la coordinació de Javier Morata. L’obra té el suport de la Generalitat de Catalunya, del Consell Comarcal del Baix Llobregat i d’ATLL ( Aigües Ter Llobregat).

Per seguir l’acte cal inscripció prèvia a través del formulari que es pot trobar a la pàgina web del Centre d’Estudis Comarcals. És el número 3 de la col·lecció Camins d’Aigua i es pot adquirir a la Botiga virtual del Centre per 5 euros.

Font: CECBLL

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here