Els participants representen els interessos dels joves de la vila, opinen, fan propostes i executen projectes sobre qualsevol tema relacionat amb el municipi. Aquest any, els consellers i conselleres han gravat una cançó original i un videoclip musical ambientat a Molins de Rei.

Conclou l’edició més inusual del Consell d’Adolescents. Durant aquest temps, els consellers i les conselleres han estat alumnes de 1r fins a 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat dels diferents instituts i entitats de lleure de Molins de Rei.  Tots ells s’han encarregat de treballar en la confecció i gravació d’una cançó d’estil urbà amb un missatge reivindicatiu contra el bullying i per la igualtat.

La cançó, composta per ells mateixos, s’ha acompanyat d’un videoclip musical amb imatges i símbols identitaris de Molins de Rei de llocs com la Federació Obrera, la plaça de l’1 d’Octubre, la plaça del Palau, el carrer Boters, el Parc del Llobregat i el barri de les Guardioles.

En l’acte de cloenda, els i les adolescents han presentat la cançó i el videoclip davant l’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, i la regidora de Joventut, Ainoa Garcia, qui, durant la seva presentació, ha explicat que “aquesta cançó és més que un projecte artístic per millorar la realitat de Molins de Rei; és també la posada en pràctica de valors com l’empatia, el diàleg, el pensament crític i la participació ciutadana”.

L’alcalde, per la seva banda, ha reconegut que “estem agafant un deute amb la vostra generació. Segurament és la més colpejada, la que està patint més les restriccions i la nova vida. Nosaltres hem de seguir aprenent de vosaltres. L’aprenentatge és tota la vida. Hem de donar-vos eines per a aquesta nova realitat”. Mentrestant, i per a tota la seva carrera professional, els ha aconsellat: “estimeu el que feu i feu el que us agradi fer”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here