El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just Desvern ha iniciat aquesta setmana una campanya de prospecció per tal d’obtenir dades actuals del teixit comercial del municipi. Durant tot el mes de maig, dues persones acreditades per l’Ajuntament s’encarregaran de fer les visites i demanar a les persones responsables dels establiments que responguin un qüestionari voluntari. L’objectiu d’aquesta campanya és recollir informació per tal d’analitzar la situació dels comerços del municipi en la conjuntura actual de pandèmia i, posteriorment, implementar les mesures adequades.

Aquest projecte s’ha dut a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, que ha contractat les dues persones que estan realitzant les enquestes dins d’un pla de reactivació de l’ocupació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here