El consistori destina 3.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a un projecte d’emergència per la COVID al país asiàtic

L’Ajuntament de Pallejà ha aprovat la concessió d’una subvenció econòmica de caràcter directa a favor del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per a un projecte d’emergència COVID a l’Índia. Actualment la pandèmia està afectant de manera greu al país asiàtic, que ja supera els 300.000 casos positius diaris, la xifra més elevada registrada en un sol país des que va començar la pandèmia.

Davant la situació i el col·lapse que viuen els hospitals del país i la necessitat urgent d’oxigen, l’Indian Culture Center de Barcelona ha presentat un projecte per donar resposta i enviar urgentment respiradors a l’hospital d’ Ahalya a Ganpur, a Andhra Pradesh (Índia). El projecte està vinculat a la campanya d’emergència Mon Local COVID-19 del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que es va iniciar al mes de maig del 2020 per fer front als efectes de la pandèmia arreu del món. Els fons recaptats es destinaran a adquirir respiradors portàtils que es donaran gratuïtament al centre hospitalari.

Atesa la situació d’emergència i la voluntat de la regidoria de Solidaritat i Cooperació de donar suport als col·lectius més vulnerables, l’Ajuntament de Pallejà ha decidit dur a terme una actuació de caràcter humanitari i destinar 3.000 euros a finançar una part de les despeses que pugui ocasionar aquest projecte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here