Aquest dijous ha començat la campanya de vacunació a l’empresa SEAT de Martorell. Els treballadors i treballadores que per edat estan en una de les franges de vacunació rebran la vacuna a la mateixa empresa a Martorell. Comencen els de més de cinquanta anys, amb els de més de 58 anys en primer lloc.

Aquesta activitat és fruit de l’acord signat el mes de febrer per la Conselleria de Salut i l’empresa automobilística. Les instal·lacions mèdiques i els sanitaris de SEAT es posen a disposició de la campanya de vacunació. Des de 2017 l’empresa disposa d’un Centre de Salut especialitzat en medicina preventiva, assistencial i rehabilitadora que presta atenció als prop de 20.000 treballadors i treballadores del Grup Volkswagen.  Aquest Centre ja té experiència en els processos de vacunació contra la grip.

En els propers dies les instal·lacions es podríen posar a disposició de la vacunació de persones que visquin o treballin al Baix Llobregat.  A la comarca ja funcionen múltiples centres de vacunació, entre els que destaca l’ubicat a la Fira de Cornellà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here