El recorregut comptarà amb dos punts de sortida al Prat i a Cornellà que confluiran al Parc Fluvial de Sant Bo

Diumenge 16 de maig tindrà lloc la segona edició de La Caminada pel Treball Digne. El recorregut comptarà amb dos punts de sortida al Prat i a Cornellà que confluiran al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat. Fent un recorregut pel riu com a vertebrador del territori i la seva dimensió lúdica i social.

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah organitzen la segona edició d’aquesta activitat, incorporant totes les recomanacions sanitàries, per visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària i reivindicant la preservació del riu Llobregat i el seu entorn natural.

La Caminada sortirà a les 9.30 hores del matí, simultàniament des de la porta del Parc del Riu, al Prat de Llobregat (ronda de Llevant s/n, al final de l’Avinguda Verge de Montserrat) i a Cornellà, davant la seu de CCOO (Crta.d’Esplugues, núm.68). Ambdues marxes confluiran al parc Fluvial de Sant Boi.

La inscripció a La Caminada dona l’opció a aportar voluntàriament un donatiu que anirà destinat al projecte “portes del canvi” de Solidança. El projecte consta d’accions d’atenció i formació de persones migrades en situació irregular per aconseguir el seu arrelament social. Solidança és una entitat social del Baix Llobregat, de llarga trajectòria dedicada a la inserció sociolaboral a través d’activitats relacionades amb la gestió i l’aprofitament de residus.

Aquest any La Caminada s’adapta a la situació actual i es transforma en un format més reduït. És molt important respectar al màxim les mesures i indicacions sanitàries. Més informació i inscripcions a http://lacaminada.cat/.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here