Les inscripcions a les activitats ja són obertes i totes elles tenen aforaments limitats

Castellví de Rosanes es tornarà a trobar amb la Festa Major de Sant Isidre el darrer cap de setmana de maig. Enguany ho farà amb una proposta d’activitats diferent a la d’altres anys, per l’obligada adaptació a totes les normes de prevenció vigents, però amb una programació pensada per a tothom. El calendari comença el 28 de maig i s’allarga fins al 30 del mateix mes amb activitats musicals, familiars i culturals. Totes elles tenen l’aforament limitat per poder garantir les distàncies de seguretat i cal inscriure-s’hi prèviament. Els tiquets es poden trobar des d’avui a l’Ajuntament. Les inscripcions estaran obertes fins a esgotar l’aforament de cada activitat i, com a molt tard, fins al 26 de maig.

La regidora de Cultura, Tere Mínguez, explica que “aquest retrobament amb la festa grossa de Castellví de Rosanes passa obligatòriament per programar activitats adaptades a la normativa actual. No obstant això, hem procurat que hi hagi propostes per a totes les edats, espectacles, música i activitats per a les famílies”. La regidora destaca per exemple “el bon humor i bon rotllo que Ex Cupidos i l’Orquestra Mitjanit posaran els vespres de divendres i dissabte, dues activitats pensades per a totes les edats i sobretot per als més joves” i les diferents propostes de l’àmbit de la cultura, “on hi ha des de la cultura popular de la mà dels bastoners a la música, amb gust local, del concert del Víctor Arbelo”. Les famílies també tenen el seu espai amb una tarda de jocs reciclats i el divertit espectacle ‘Les vacances de Madame Roulotte’ que aterrarà a la plaça diumenge al migdia.

Les activitats es repartiran entre la pista poliesportiva municipal i la plaça del poble.
Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament i també al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció al públic per a tràmits (dt de 18 a 21h).

De divendres a diumenge, propostes per a tothom
L’arrencada de les celebracions vindrà de la mà del tradicional pregó, que es farà a les 19.30h a la pista poliesportiva, i que anirà seguit del concert-show amb Ex Cupidos, duet integrat per membres d’Hotel Cochambre.

Dissabte 29 serà el dia amb més activitats. A migdia, a la plaça, exhibició amb els Bastoners de Martorell i la Martukada. De 16.30h a 19.30h, la plaça s’omplirà de jocs fets amb objectes reciclats perquè grans i petits puguin passar una bona estona mentre aprenen a cuidar el medi ambient. Al vespre, a la pista poliesportiva, la música de l’Orquestra Mitjanit serà la protagonista.

Per cloure les celebracions, diumenge a les 12 del migdia Madame Roulotte serà de vacances a la plaça del poble amb el seu espectacle de carrer i al vespre, el mateix escenari acollirà el concert ‘Una cita acústica’ amb el cantant i compositor Víctor Arbelo.

Afectacions de mobilitat
Amb motiu dels diferents espectacles i activitats que es faran dissabte i diumenge a la plaça, el trànsit romandrà tancat en aquest punt i els carrers adjacents des del matí de dissabte fins al vespre de diumenge.
L’avís de mobilitat s’ha repartit juntament amb el programa de festes i des de l’Ajuntament es demana tothom que visqui en els carrers afectats que prevegi amb antelació les seves necessitats de mobilitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here