La revista de Molins de Rei El llaç informa sobre les repercussions que està tenint a l’ajuntament de la localitat la polèmica sobre el nomenament de l’exalcalde socialista de Sant Just Desvern i expresident del Consell Comarcal del Baix LLobregat, Josep Perpinyà, com a gerent del Parc de Collserola, de la que Elbaix.cat ha anat informant aquests dies.

El grup municipal d’ERC demana la celebració d’una Junta de Portaveus extraordinària per abordar la presumpta implicació de l’alcalde de la vila, el socialista Xavi Paz, en la designació de Perpinyà per al càrrec. En un comunitat, la secció molinenca d’ERC, recorda que, segons sembla, “Paz hauria portat d’esquena a la resta de l’Executiva del Consorci del Parc Natural de Collserola, el nomenament per la via directa a la Presidència de l’entitat pública que gestiona el Parc”.

Segons Esquerra, “es dona el fet que la persona que ocupa la Presidència de l’ens, un càrrec rotatori, és Núria Marín, del PSC, que també és presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies a un acord amb Junts per Catalunya, partit que forma part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Molins de Rei juntament amb el Partit Socialista”.

Fonts: El llaç i ERC.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here