Marquès va consolidar el seu domini en els 100m esquena S9 i va aconseguir la impressionant xifra de vuit medalles -dues d’elles d’or-, en el campionat d’Europa de natació paralímpica que es va disputar a Funchal, Madeira (Portugal)

La nedadora del CN Sant Feliu i veïna de Castellví de Rosanes, que és la campiona mundial de la distància de 100m esquena S9, es va imposar en aquesta categoria amb un temps de 1:10.69, i va revalidar els títols que ja va guanyar els anys 2016 i 2018 en la mateixa prova. Aquesta va ser la seva cinquena medalla del campionat i la primera d’or individual; però no l’última.

Marquès va quedar així molt a prop de la mínima A que asseguraria la seva presència als Jocs de Tòquio i que està fixada en 1:10:20 segons el Comitè Paralímpic Espanyol (CPE); batent la seva millor marca de l’any i la millor marca mundial de la distància, de 2021.

A més d’aquestes xifres espectaculars, cal destacar que la nedadora del CN Sant Feliu també va ser or en els relleus 4×100 estils, a més de les medalles de plata en els 200 metres estils SM9, els 400 metres lliures S9 i els 100 metres braça SB8; i de les de bronze en les categories de 100 metres lliures S9, 50 metres lliures S9 i el relleu 4×100 metres lliures.

Font imatge: @o_nuriamarques

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here