La mítica jornada d’esport de Molins de Rei se celebrarà el pròxim dia 5 de juny, entre les 9 h i les 13 h, a diferents punts del municipi i la majoria de les seves activitats tindran lloc a l’aire lliure.

La COVID-19 va provocar que, l’any 2020, els molinencs i les molinenques no poguessin gaudir de la festa de cloenda de la temporada esportiva a la vila, una jornada que, després de gairebé dues dècades, continua mantenint la seva essència i la mateixa intenció: donar a conèixer les activitats esportives de promoció per a tots els públics i condició física.

Enguany, es recupera l’Esportíssim, però adaptat a la situació sociosanitària actual, amb grups reduïts. Durant aquesta edició, les activitats estaran repartides per diferents parcs del municipi: Parc de la Mariona, Parc del Pont de la Cadena, Parc de la Sèquia del Molí, pati de l’Escola el Palau, i a les mateixes instal·lacions esportives, Zona Esportiva Ricard Ginebreda, Espai Entitats Collserola, la zona del riu i, és clar, el Parc de Collserola.

Destaquen les activitats de rutes amb bicicleta per a pares i infants; rutes per Collserola; circuits de salut per a adults; classes d’iniciació a la marxa nòrdica; pràctica d’esports com l’handbol, el futbol sala, el bàsquet o el voleibol; iniciació a l’hoquei, al judo, al tennis taula o a la petanca; sessions activitat física i moltes més.

Es poden consultar totes les activitats al web municipal: https://www.molinsderei.cat/esportissim2021/

Per participar en l’Esportíssim 2021, cal inscripció prèvia, a través del següent enllaç:  https://ja.cat/Esportissim. També es pot tramitar presencialment al Poliesportiu Municipal o trucant al 93 680 15 72.

Les places seran limitades en totes les activitats i s’hauran de complir totes les mesures vigents de la COVID – 19.

El regidor d’Esport, Ramon Sánchez, expressa que “és un plaer poder tornar a viure l’Esportíssim. Estem molt contents de ser-hi una altra vegada. L’Ajuntament ha treballat amb molta il·lusió aquesta edició. Esperem que els molinencs i les molinenques gaudeixin de l’Esportíssim tant com nosaltres preparant-lo”.

Per la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, explica que “a poc a poc anem recuperant les activitats. Aquesta ens fa especial il·lusió pel seu recorregut i per la resposta que any rere any ens donen els nostres vilatans. Seguim treballant per Molins de Rei i per la seva recuperació socioeconòmica”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here