L’Ajuntament ha preparat una vintena d’activitats culturals gratuïtes amb aforament limitat durant els caps de setmana a la pista coberta del Pou d’en Fèlix i als patis de les escoles Can Vidalet i Joan Maragall. Entre aquestes, algunes estan reservades a persones més grans de 60 anys.

Aprofitant el bon temps i la millora de la situació sanitària, l’Ajuntament d’Esplugues ha programat per al juny, sobretot durant els tres primers caps de setmana, una vintena d’activitats culturals gratuïtes, sota el nom de Reviu la Primavera, perquè la ciutadania pugui gaudir d’espectacles a l’aire lliure.

Això sí, seran en espais perimetrats (la pista coberta del parc Pou d’en Fèlix i els patis de les escoles Can Vidalet i Joan Maragall), amb aforament limitat i amb reserva prèvia d’entrada. La majoria s’han de fer a través del web de Codetickets a l’apartat de l’Ajuntament d’Esplugues.

La programació, en què hi participen diferents entitats de cultura tradicional i popular d’Esplugues, inclou també cinc concerts anomenats sènior, per a persones a partir de 60 anys, que s’han d’inscriure trucant al telèfon gratuït 900 300 082.

En paral·lel, també es reactiva el Mes de la Gent Gran, sota el lema Ens retrobem!, amb activitats físiques, tallers, visites i espectacles.

Font: Aj. Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here