Una mossa d’esquadra, de 43 anys, va morir aquest dijous a la nit quan tornava a casa en cotxe ja fora de servei. El seu vehicle va impactar amb un turisme que, segons sembla, va envair el carril contrari. El conductor, amb símptomes d’embriaguesa, va intentar fugir a peu però va ser detingut cap a les quatre de la matinada després que els Mossos despleguessin un ampli operatiu prop del riu Llobregat i en diverses urbanitzacions properes. L’ acompanyant del conductor, que va resultar ferit, va ser ingressat a l’Hospital de Bellvitge.

Els fets van tenir lloc al quilòmetre sis de la BV-1201, al terme municipal d’Abrera. L’accident va obligar a activar quatre patrulles dels Mossos d’esquadra, sis dotacions de Bombers de la Generalitat i vuit unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El matí de divendres el Cos de Mossos ha lamentat a través de les xarxes la mort de la seva companya i ha fet arribar el condol a la família i amistats. A les 12 del migdia s’ha fet un minut de silenci en homenatge a la mossa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here