“La Collserola agroecològica, un objectiu estratègic”, aquest és el títol del debat que acollirà la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, al carrer Estelí, número 10, de Sant Feliu de Llobregat, avui dijous dia 10 de juny a les 18’30 hores.

Intervindran en el col·loqui Ana Correro, membre d’Arran de Terra, Joan Vilamú, cap del Servei de Medi Natural i Territori del Parc de la Serra de Collserola, Rafel Bellido, director de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Alfred March, membre de La Rural de Collserola, entitat que organitza l’acte.

El Parc de la Serra de Collserola és estratègic per a la comarca del Baix Llobregat; una bona part dels municipis que formen part del territori del Parc són de la comarca. Ara que el Consorci de Collserola s’ha vist embolicat en una trista polèmica per l’intent de nomenar un gerent al marge dels mecanismes legals, és més necessari que mai abordar el futur del Parc i de les polítiques que cal impulsar per definir el seu paper dins la conurbació urbana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here