El programa d’acceleració de startups Cornellà Open Future obre una nova convocatòria a la recerca de projectes tecnològics i/o innovadors que fomentin la innovació al territori de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els emprenedors i emprenedores interessats poden formalitzar la seva inscripció a través de https://cornella.openfuture.org/ abans del proper 30 de juny.

Es tracta de la sisena edició del programa promogut per Open Innovation, SLU (Telefònica) i per l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Empreses Procornellà, i que té com a objectiu final recolzar el talent emprenedor convertint les idees en negocis d’èxit en un programa sota el paraigües de la plataforma global Telefònica Open Future. Més d’una vintena d’emprenedors han aconseguit els seus objectius participant en anteriors edicions del Cornellà Open Future convertint una idea inicial en un negoci real i en actiu.

La iniciativa està adreçada a persones (físiques o jurídiques) que tinguin un projecte de base digital i/o tecnològica, que disposin d’un producte o servei mínim viable (MVP) i que tinguin domicili social, fiscal o centre d’activitat actual o futur en l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Del total d’inscrits es farà una selecció de mínim 5 i màxim 10 projectes que entraran a formar part del programa d’acceleració, que tindrà lloc del 14 de setembre fins el 14 de desembre del 2021. La llista de projectes seleccionats serà publicada el 21 de juliol.

El programa està 100% subvencionat i gestionat per l’equip tècnic del Centre d’Empreses Procornellà. Els emprenedors que formen part del programa també tenen accés a la Gestoria del Centre d’Empreses per consultar qüestions legals, mercantils, comptables, fiscals i laborals i també al Punt d’Atenció a Emprenedors.

Font: Aj. Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here