Aquest proper dissabte 3 de juliol, de 18 a 24 hores, se celebrarà la tercera edició del Sant’s Market, el mercat a l’aire lliure del parc de Torreblanca. Més de 50 establiments comercials i de restauració de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern participaran en aquesta iniciativa per dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta

El Sant’s Market comptarà amb un espai comercial i amb un altre de degustació. A l’espai comercial, s’aplegaran 39 expositors, de sectors com ara la moda, els complements, el parament de la llar, les plantes o l’alimentació. Mentre que a la zona de degustació, hi haurà 14 establiments que oferiran els seus plats per emportar.

D’aquesta forma, les persones visitants podran trobar una àmplia oferta i les millors propostes del comerç local en un espai immillorable. També podran gaudir d’activitats de dinamització com ara actuacions musicals d’artistes locals.

El mercat a l’aire lliure s’instal·larà al parc de Torreblanca, a la zona de la platanera (amb accés des del carrer de Torreblanca). Es tracta d’un espai ple de verd i amb l’ombra que donen els arbres.
El Sant’s Market es realitzarà amb mesures per garantir la seguretat, amb control d’aforament, distàncies, higiene, espais perimetrats i cues regulades.

Aquesta és la tercera edició del Sant’s Market, una iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern que s’emmarca en el treball conjunt que des de fa uns anys realitzen els tres ajuntaments per tal de dinamitzar el comerç local i donar a conèixer la seva oferta.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here