El periodista santfeliuenc Esteve Crespo ha estat nomenat pel Consell d’administració de RTVE  nou director de continguts informatius de l’entitat.

Crespo porta trenta-un anys vinculat a RTVE. Va començar la seva carrera professional l’any 1981 com a redactor de Ràdio Sant Feliu, emissora que va acabar dirigent entre 1988 i 1990. Incorporat a RNE a Catalunya, va coordinar la informació per a Radio1, Radio 5 i Radio Exterior d’Espanya i la redacció dels informatius de RNE Catalunya. Va dirigir el magazín matinal “A prop teu” a Ràdio 4 i l’informatiu “A mitja nit”. Posteriorment va dirigir la tertúlia d’anàlisi política  “Debat a la 1” i  va ser responsable de xarxes socials dels informatius de TVE Catalunya. El 2018 va assumir la subdirecció dels serveis informatius de TVE Catalunya i el 2020 va passar a dirigir els centres territorials de RTVE.

Crespo, que continua molt vinculat a Sant Feliu de Llobregat, va presentar la seva tesi doctoral l’any 2016 titulada “La radiodifusió a Sant Feliu de Llobregat: adaptació de la comunicació de proximitat al context legal, econòmic, social i tecnològic (1948-2014)”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here