Sant Joan Despí ha preparat més d’una vintena d’activitats culturals i lúdiques per gaudir de les nits estivals a l’aire lliure. Concerts, teatre, cinema, poesia, circ i activitats infantils són algunes de les propostes de les Nits de Juliol 2021

Un any més, es celebraran els concerts al solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno. Enguany, amb les actuacions del grup Mala Vida (que farà doblet, amb un concert propi i un homenatge a Jarabe de Palo), d’Ismael González i la seva banda, i del músic David Peris. Prèviament als concerts del Solàrium Nit, tots els dijous hi haurà una oferta de tapes i música a diferents establiments de restauració de la ciutat (amb 2 tapes/platillos per 5 euros).

A banda dels concerts al solàrium, la programació de les Nits de Juliol inclou més música, com l’actuació del cantautor Biel Martí, amb el seu folk acústic, al Pati del Diamant del Centre Cultural Mercè Rodoreda, i el recital El llac de la memòria, amb versos de Joan Vinyoli, a càrrec d’Ignasi Guasch i Carles Gutiérrez.

També hi haurà vetllades de circ i acrobàcies, amb les companyies Los Barlou i Vermut; un recital de poemes de Federico García Lorca organitzat pel Círculo Artístico Literario Semillero Azul, i sardanes amb la Cobla Rambles, organitzades per la Colla Sardanista de Sant Joan Despí.

Per assistir a totes aquestes activitats (concerts de música, muntatges d’arts escèniques, recitals i sardanes), prèviament cal reservar entrada a citaprevia.sjdespi.cat

Al juliol també hi haurà cinema, amb una nova pel·lícula del Cicle Gaudí de Cinema Català: No matarás, dirigida per David Victori. Les entrades es poden adquirir a teatresdespi.cat

Activitats infantils

Durant el mes de juliol hi haurà activitats perquè la canalla s’ho passi bé. Així, es podrà gaudir d’espais de jocs creatius i dues festes d’aigua amb mànegues, jocs i piscines.

Per la seva banda, l’Associació de Veïns de l’Eixample organitza el cinema a la fresca, amb la projecció de les pel·lícules Trolls, Piratas del Caribe. La Venganza de Salazar, Hotel Transilvania 3, Unas vacaciones monstruosas i Ant Man.

Festes del Carme

El mes de juliol també és sinònim de festa al barri de les Planes. El dissabte 17 de juliol hi tindran lloc les Festes del Carme, amb mostra d’entitats, espectacle infantil i havaneres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here