Joan Dausà exhaureix les entrades als sis concerts a Empúries. 

El proper 22 d’octubre treu nou disc: “Ho tenim tot” 

El cantautor santfeliuenc Joan Dausà ha estat protagonista d’una experiència poc freqüent al país: ha ofert un cicle de sis concerts a l’Escala ( Alt Empordà) , sota el títol “Respira”, de forma gairebé consecutiva els dies 24, 25 i 26 de juny i el 2, 3 i 4 de juliol.

Amb totes les entrades venudes, els concerts s’han celebrat en un marc incomparable: l’escenari es va muntar just al davant de l’accés a la ciutat grega d’Empúries i al costat del camí de ronda que vorejant  les platges porta des de l’Escala a Sant Marti d’Empúries.

En total han passat pels recitals més de 8.000 persones, la qual cosa suposa un èxit molt remarcable i més tenint en compte les limitacions que la pandèmia comporta.

Dausà ha ofert al públic la primícia del seu nou disc, el quart, anomenat “Ho tenim tot” que apareixerà al mercat el proper 22 d’octubre. El cantant de Sant Feliu de Llobregat no oferirà cap més actuació en tot l’estiu fins l’inici de la gira que tindrà lloc el 25 de novembre al Palau de la Música a Barcelona.

Foto: Gaspar Morer

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here