Música, humor, circ i un ampli ventall de propostes per gaudir durant el mes de juliol 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha previst un ampli ventall d’activitats lúdiques i culturals aquest estiu en el marc d’una nova edició del Festiu.

Seguint la línia d’anys anteriors, encara que acollint-se a les recomanacions sanitàries vigents en cada moment, la ciutat acollirà activitats per a tots els públics a diferents espais de la ciutat, de manera que els veïns i veïnes de cada barri puguin gaudir d’activitats properes.

Enguany hi haurà un ampli ventall de propostes: música, espectacles familiars, humor, teatre i, fins i tot, circ.

La major part de les activitats es faran en espais oberts per què els ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu puguin gaudir a l’aire lliure.

Entre elles destaquen el monòleg de Ritxi Olivé, que tindrà lloc el dissabte 10 de juliol al Parc Central o el concert del cantautor i ex concursant d’Operación Triunfo, Joan Tena, divendres 23 de juliol a l’Ermita de Santa Madrona del Palau.

Enfocat a un públic més familiar, dissabte 24 de juliol hi haurà cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula “Spiderman lejos de casa”.

Per una altra banda, els més petits i petites podran gaudir del divertit espectacle itinerant Rats! diumenge 11 de juliol.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here