Els bombers treballen des de les tres de la tarda per extingir l’incendi a l’empresa Fragrance Science al polígon industrial d’Olesa 

Es recomana tancar portes i finestres

L’explosió d’un dipòssit de dissolvent a l’empresa Fragrance Science al polítogn industrial d’Olesa de Montserrat ha provocat un incendi en el qual els bombers hi estan treballant des de les tres de la tarda. Prop de les cinc de la tarda l’han donat per controlat.

La nau s’ha pogut evacuar i no hi consten ferits, tot i així, s’ha demanat el confinament de les naus properes per prevenció.

Es desconeixen els motius pels quals ha explotat un dels dos dipòsits d’aquesta empresa de fabricació de perfums. L’incendi provocat per l’explosió ha afectat l’altre dipòsit i part de la vegetació dels voltants. Els bombers l’han pogut controlar i només ha afectat uns 800 metres quadrats de vegetació.

Des de Protecció Civil han evaluat el risc com a baix, pero demanen el confinament fins que les fames s’hagin extingit del tot i recomanen tancar finestres i portes i també no sortir el carrer. Han activat el Plaseqcat per l’incendi degut a un possible risc químic provocat per l’explosió del dipòsit de dissolvent.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here