El Ple de l’Ajuntament de Gavà ha elegit aquest dilluns Gemma Badia com a nova alcaldessa de la ciutat, després que Raquel Sánchez, presentés la dimissió en un Ple que va tenir lloc diumenge, en ser nomenada ministra de Transports

Badia, que fins ara ha estat regidora d’Espai Públic, Seguretat i Convivència,  ha estat escollida alcaldessa gràcies a les majoria absoluta del PSC que disposa d’onze dels vint-i-un components del Ple municipal. La nova alcaldessa ha demanat “un compromís col·lectiu del conjunt de partits que composen el consistori per posar per damunt dels interessos individuals i de grup les necessitats de la ciutat i de les seves famílies”. Ha estat acompanyada per la Delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i diverses diputades socialistes i alcaldes i alcaldesses del PSC del Baix Llobregat.

Gemma Badia, va néixer a Barcelona l’any 1970 i viu a Gavà des del 1983. És diplomada en Ciencies Empresarials, tècnica de màrqueting i tècnica en gestió empresarial. És regidora del PSC des del 2015 i membre de la comissió executiva del PSC de Gavà.

L’acte ha tingut lloc el mateix dia que l’anterior alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, prenia possessió a Madrid del càrrec de ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, en substitució de José Luís Ábalos. Sánchez ha promès el càrrec davant el rei Felip VI i un exemplar de la Constitució. Després ha rebut la cartera del Ministeri de mans del seu predecessor José Luís Ábalos. En l’acte Sánchez ha reivindicat “la cogovernança en un model federal , que és el que més s’ajusta a la realitat diversa i enriquidora d’aquest país”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here