Un centenar d’estudiants participen en projectes d’acompanyament educatiu i d’immersió lingüística i cultural

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE), que impulsen Ajuntament, Generalitat i comunitat educativa per la inclusió, la igualtat, l’educació en valors i la millora de les condicions d’escolarització de tot l’alumnat d’Esplugues, està portant a terme diferents accions de reforç durant aquest mes de juliol:

Gaudeix l’estiu. Adreçat a alumnat de primària que, per diferents motius, no pot participar als programes de casals i campus estivals. Fan activitats lúdiques i excursions, així com aprenentatges d’anglès, català i hàbits saludable. Hi participen una vintena d’alumnes.

Aprofita l’estiu. Adreçat a alumnat de secundària que no participa habitualment de l’oferta pública d’estiu. Activitats formatives i d’acompanyament educatiu, combinades amb lleure, esport i art. Hi participen uns 40 alumnes.

Joves d’Esplugues.cat. Adreçat a infants i joves estrangers nouvinguts, escolaritzats majoritàriament durant l’últim curs escolar i que necessiten d’immersió lingüística, cultural i escolar per adquirir competències bàsiques en català per afrontar el curs següent. Hi participen uns 25 alumnes de primària i secundària.

El passat dilluns joves d’Esplugues, dins les activitats Aprofita l’estiu, han fet una videotrucada amb la influencer@rebehealthy, que els ha explicat com genera el seu contingut i com va créixer en followers gràcies a una recepta de pizza amb civada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here