L’home que sembla que va provocar l’incendi que va cremar unes 200 hectàrees de massa forestal entre Castellví de Rosanes i Martorell la setmana passada ha estat arrestat pel Cos de Mossos d’esquadra. La detenció s’ha produït al mateix municipi de Castellví.

Gràcies a una investigació conjunta dels Mossos i els Agents Rurals s’ha pogut identificar la persona autora dels treballs que s’estaven fent a una finca des de la que una espurna va saltar al bosc provocant l’incendi.

L’home ha estat acusat d’un delicte d’incendi per negligència greu i ha estat traslladat a la Comissaria de Martorell, on després ha de passar a disposició del jutge que porta el cas.

Els Agents Rurals han descartat la hipòtesi de que el foc hagués començat a partir d’una línia elèctrica. Els Bombers de la Generalitat van donar per extingit l’incendi el dissabte passat a les nou del vespre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here