A Gavà…

Un incendi va cremar un total de 200 metres quadrats de matolls i herbes a la zona nord del municipi, contretament a l’alçada del número 137 de la Rambla de Pompeu Fabra. El foc, les causes del qual encara no se saben, es va declara a la 1.30 hores de la matinada, i va alertarar molts veïns i veïnes donada la proximitat de les flames als habitatges.

Sortosament el sinistre no va provocar ni danys personals ni altres desperfectes materials i va poder ser sufocat en un hora per una dotació dels Bombers de la Generalitat. Aquest matí però, la zona encara fumejava.

A Sant Andreu de la Barca…

Un incendi de vegetació ha obligat a tallar l’autovia A-2 a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) en sentit Lleida, prop de les 2 de la tarda.

Poc després s’han pogut reobrir dos carrils, però la cua de vehicles ha arribat als dos quilòmetres. Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat.

A Sant Vicenç dels Horts…

Ahir també es va produir un incendi forestal prop de l’estació de Ferrocarrils (FGC) de Sant Vicenç dels Horts (avís 20.58 h). Va cremar amb intensitat una zona boscana i s’hi van desplaçar 17 dotacions de bombers, totes terrestres.

Finalment, l’incendi va quedar estabilitzat a les 21.58h i a les 00.25h el foc ja es donava per controlat, després d’haver cremat 1 ha de vegetació.

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui quatre persones per provocar aquest incendi a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). La policia va arrestar ahir els quatre sospitosos en el mateix lloc de l’incendi i ara investiga la seva relació amb els fets. Un dels detinguts és menor d’edat i ja ha quedat en llibertat, mentre els altres tres són al calabós policial a l’espera de passar a disposició del jutjat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here