L’estadi Johan Cruyff, ubicat a la ciutat esportiva del FC Barcelona Joan Gamper a Sant Joan Despí, va acollir aquet dimecres 21 de juliol el primer partit del Barça amb públic després de les prohibicions derivades de la pandèmia. Feia un any i mig que el primer equip de futbol del Barça no jugava davant els seus seguidors; de fet, l’entrenador Ronald Koeman encara no havia pogut dirigir cap partit amb públic des de que exerceix el càrrec. El partit va aplegar  2.037 espectadors delerosos de veure als seus jugadors.

L’encontre va ser el típic partit de pretemporada. El Barça, amb molts jugadors del Barça B i dels juvenils, es va enfrontar al Nàstic de Tarragona i el va derrotar per 4 a 0. Tots els gols es van marcar a la segona part. En foren els autors Rey Manaj, que va fer un “hat trick”, i Collado. En l’alineació inicial figuraven alguns integrants del primer equip dels que es parla que poden ser traspassats: Umtiti, Pjanic i Neto.

Aquest dissabte a les 19 hores, l’Estadi Johan Cruyff serà l’escenari del segon partit de pretemporada del Barça, que s’enfrontarà al Girona: tornarà a haver-hi públic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here