El Gran Teatre del Liceu de Barcelona vol incorporar una escultura del reconegut artista Jaume Plensa a la seva entrada, a les Rambles de Barcelona. Plensa està molt vinculat al Baix Llobregat: és veí de Sant Just Desvern i té el seu taller ubicat a Sant Feliu de Llobregat. Ambdues ciutats tenen escultures seves en l’espai urbà: en el cas de Sant Feliu, a la mateixa Plaça de la Vila; pel que fa a Sant Just, el passat mes de juny es va inaugurar la seva obra “Chloe” al Parc de la Rambla.

El director artístic del Liceu, Víctor Garcia de Gomar, té prevista la instal·lació de l’obra de Plensa a l’entrada principal del teatre; el projecte es troba en fase de tramitació i d’obtenció de permisos. Una escultura de Jaume Plensa es va ubicar, amb una gran acollida per part de l’opinió publica, davant el Palau de la Música Catalana, l’any 2016, a prop de la Via Laietana de Barcelona.

Plensa, il·lusionat amb el projecte, ha declarat a La Vanguardia que “Les meves portes al Liceu seran una invitació a entrar”. També ha destacat que el seu projecte compartirà espai a la Rambla amb el mosaic de Joan Miró

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here