Aquests dilluns dia 13 ha començat el curs escolar a tota la comarca

A Sant Feliu de Llobregat ho ha fet amb una novetat destacada: Les Escoles Bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta s’han incorporat al programa Escoles més Sostenibles en aquest curs 2021-22.

Dins les accions per a la millora ambiental destaca la instal·lació de fonts d’aigua per tal de reduir l’ús d’envasos lleugers de plàstic.
Aquesta incorporació forma part dels compromisos del Pla d’Actuació Municipal i s’emmarca dins les accions per fomentar la sensibilització i conscienciació ciutadana respecte al desenvolupament sostenible. En aquest marc s’impulsa la campanya “Dràstics amb els plàstics”.

A Gavà, a la zona delta, 6.585 alumnes han començat avui les classes en els centres educatius d’aquesta localitat baixllobregatina. D’aquests, 3.505 ho fan a centres concertats i 3.080 a centres públics. Si ens fixem en els cicles educatius, el més nombrós és el que acull els sis cursos d’Educació Primària, amb un total de 2.974 infants que reprenen avui les classes.

Segueixen els 2.351 alumnes dels quatre cursos d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i per últim els 1.260 d’Educació Infantil. El número total d’estudiants a Gavà s’ha reduït en aquest curs 2021-2022 de 165 alumnes respecte al curs 2020-2021.

A Martorell, a la zona nord, un total de 5.866 alumnes han iniciat el curs escolar 2021-22. Aquest dilluns, 13 de setembre, han tornat a les aules 4.706 escolars d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat. El proper 20 de setembre s’incorporaran els 960 dels Cicles Formatius i les Llars d’infants ja van arrencar l’activitat fa uns dies amb 200 matriculacions.

El nou curs escolar ha arrencat amb tots els centres oberts, el 100% de presencialitat i la mascareta a les aules. L’alumnat vacunat amb la pauta completa no haurà de fer quarantena en el cas que sigui contacte estret d’un positiu. Les famílies podran entrar als centres educatius. Els centres s’organitzaran a través dels grups estables, com va passar el curs anterior. Aquest fet facilita la traçabilitat dels possibles positius que es donin, i per tant, permet una gestió precoç dels casos i dels seus contactes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here