El conveni signat l’any 2018 entre la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA) de l’Ateneu Santfeliuenc i CCOO del Baix Llobregat continua donant fruits.

Aquest mes de setembre l’Ateneu, ubicat al carrer Vidal i Ribas 23-25, de Sant Feliu de Llobregat, acull noves activitats culturals, fruit del treball conjunt de les dues entitats.

El dia 9 es va inaugurar l’exposició “CCOOMICS- Vinyetes joves i solidàries”, que recull una selecció de treballs d’alumnes d’escoles d’arts plàstiques i disseny que tracten sobre reafirmació personal, lluita contra els estereotips, llibertat per poder triar el destí propi, les deigualtats o l’existència dels països del Sud. El diumenge dia 19 a les 12 hores es podrà realitzar una visita guiada a l’exposició.

D’altra banda, aquest dimarts 14, a les 19 hores, l’Ateneu acull la presentació del llibre “8 hores. El Noi del Sucre i la Vaga de la Canadenca”, de Pepe Gálvez i Alfons López. És un apropament a la figura del sindicalista Salvador Seguí, assassinat l’any 1923.

Els actes tenen el suport de la Fundació Cipriano García de CCOO i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here